Kırmızı-siyahlı formayla başarılı olmak istediğini ifade eden Hüseyin Nam, “Yeniden aileme ve yuvaya döndüğüm için mutluyum” şeklinde konuştu.

Yıldızsporfk45 (1)

Başkan Balaban Atatürk Mahallesini ziyaret etti Başkan Balaban Atatürk Mahallesini ziyaret etti

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü dış transferde Emin Hüseyin Nam ile sözleşme imzaladı. Düzenlenen imza törenine Onursal Başkan Erhan Yıldız, Kulüp Başkanı Hüseyin Bezci ve Sportif Direktör Bülent Gökkaya katıldı. Geçtiğimiz sezon Ortaca Belediyespor forması giyen Hüseyin Nam, kariyerine Murat Germen Spor Kulübü formasıyla başladı. 22 yaşındaki yeni transferimiz daha sonra Manisa Futbol Kulübü, Yunusemre Belediyespor, Muradiyespor ve Yıldızspor 45 Futbol Kulübümüz formaları giydi.

Yıldızsporfk45 (5)

NAM: ÖZEL VE GÜZEL GÜNLER GEÇİRDİM

Kırmızı-siyahlı formayla şampiyonluk yaşayan Hüseyin Nam, yeniden yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti. Manisa’da Yıldızspor ailesiyle çok güzel birliktelikler yaşadığını aktaran Nam, “Bazen hayatınızda özel anlar yaşarsınız. Bende bu kulübün formasıyla özel ve güzel günler yaşadım. İnşallah bu sezon yeni hikayeler yazmak için mücadele edeceğiz. Yıldızspor’a döndüğüm için mutluyum. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yıldızsporfk45 (3)

BEZCİ: BİR VEYA İKİ TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ

İmza töreninde açıklama yapan Başkan Hüseyin Bezci ise, “Kendisi kulübümüzü yakinen bilen bir isim. Bu bizim için önemli bir avantaj. Formamızla şampiyonluk yaşamış bir ismi yeniden aramızda gördüğümüz için mutluyuz. Bu yılda takımımıza katkı sağlayacağı için kendisiyle yeniden sözleşme imzalıyoruz. Transferde artık sona geliyoruz. Ligin başlamasına da az bir süre kaldı. Bir ya da iki transfer yaparak artık kadromuzu tamamlamış olacağız. Yıldızspor bu yılda merak edilen kulüpler arasında. O yüzden işimizi hep aynı ciddiyetle yapıyoruz. Hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.

Editör: Benza Gürler