Manisa’da düzenlenen voleybol genç kadınlar il birinciliği müsabakalarında Şehzadeler Belediyespor, grup ikinci maçında Soma İlçe Spor’u 3-0’lık net bir skorla mağlup etti. Sahada etkili bir oyun ortaya koyan Şehzadeler Belediyespor, karşılaşmanın başından itibaren üstünlüğü elden bırakmayarak galibiyete ulaştı.

Voleybol (3)

Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynan müsabakada, maç boyunca iyi bir performans sergileyen Şehzadeler Belediyespor, ilk dakikalardan itibaren baskılı oyunuyla rakibini zor duruma soktu. Takım oyuncuları, gösterdikleri performansla hem teknik ekibi hem de taraftarları mutlu etti. Karşılaşmayı 3-0 kazanarak grubunda önemli bir galibiyet elde eden takım, bu sonuçla birlikte moral depolamış oldu.

İl koordinasyon toplantısında başlamayan projeler konu aldı İl koordinasyon toplantısında başlamayan projeler konu aldı

Voleybol (7)

Galibiyetimizi Başkan Durbay’a armağan ediyoruz

Maç sonrasında Şehzadeler Belediyespor Kulübü Başkanı Gökay Budak, sahaya çıkan sporcuları tek tek tebrik etti. Budak, “Takım olarak iyi bir mücadele örneği sergiledik. Bu galibiyeti Belediye Başkanımız Gülşah Durbay’a armağan ediyoruz” şeklinde açıklamada bulundu. Başkan Budak, takımın hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini ve sporcuların bu başarılarıyla göz doldurduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ