Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerden 7’si tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Çok sayıda silah ve uyuşturucu da ele geçirildi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma” suçu kapsamında 12 şüpheliyi de takibe aldı.

12 şüphelinin Manisa il genelinde “Yağma, Tefecilik, Nitelikli Dolandırıcılık, Silahla Yaralama, 6136 SKM ve Tehdit" suçlarına karıştıkları tespit edilirken, şüphelilerden 2’si emniyet sorgusundan sonra ayrı ayrı suçlardan tutuklanıp cezaevine teslim edildi.

Manisa’da Suç Örgütü Yakalandı

Aynı anda 2 operasyon

Operasyonu genişleten emniyet ekipleri İstihbarat Şube Müdürlüğü ile koordineli olarak Manisa il geneliyle İzmir’in Buca ve Menemen ilçelerinde aynı anda operasyon yaptı. Operasyonlardan birinde biri kamu görevlisi, 10 şüpheli tutuklandı.

Manisa’da Sonbahar Sert Geçecek: Soğuk Hava Geliyor! Manisa’da Sonbahar Sert Geçecek: Soğuk Hava Geliyor!

Emniyet ekipleri gerçekleştirdiği operasyonda 3 adet tabanca, 3 adet şarjör, 19 adet fişek, 7 adet kesici delici alet, bin 891 adet extacy hap, 54 gram taş kokain, 2,8 gram esrar, çok sayıda çek ve senet ele geçirdi.

Ö.Ç. isimli şahsın liderliğini yaptığı organize suç örgütü elemanlarından R.Ö. (33), A.U. (41), İ.T. (27), Ö.Ç. (36), Ş.A. (48) ve A.K. (31) olmak üzere 7 kişi cezaevine teslim edildi.

Kaynak: manisameydangazetesi.com.tr