"Hayata Sporla Yeşil Işık Yak" sloganı ile organize edilen turnuva, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Manisa Yeşilay iş birliğinde Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı.

Manisaspor'dan Çıkrıkçıspor'a farklı tarife: 3-0 Manisaspor'dan Çıkrıkçıspor'a farklı tarife: 3-0

Manisa'da Sokaklar Bizim 3X3 Basketbol Turnuvası Coşkuyla Gerçekleşti (1)Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin bağımlılıkla mücadeleye destek vermek ve spor aracılığıyla her yaştan vatandaşı bir araya getirmek amacıyla düzenlediği etkinlik, 2012 doğumlu kadın ve erkek sporculardan oluşan 7 erkek ve 5 kız takımının katılımıyla gerçekleştirildi. Takımlar, kıyasıya mücadele ederek izleyenlere büyük bir heyecan yaşattı.

Manisa'da Sokaklar Bizim 3X3 Basketbol Turnuvası Coşkuyla Gerçekleşti (7)Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ödüllerini Yeşilay Ege Bölge Koordinatörü Salih Fulcun, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Birimi Şube Müdürü Ali Belindir ve Yeşilay Manisa Şube Başkanı Barış Kamiloğlu takdim etti. Ödüller arasında kupa, madalya, kitap, tişört ve çeşitli hediyeler yer aldı.

Manisa'da Sokaklar Bizim 3X3 Basketbol Turnuvası Coşkuyla Gerçekleşti (5)Sporun birleştirici gücünü ve gençlerin sağlıklı bir yaşam sürmeleri adına önemini vurgulayan bu etkinlik, büyük beğeni topladı. Gençler, bağımlılıklardan uzak durarak sporla hayatlarına renk katacakları mesajını da aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ