Manisa’da Dünya Sağlık Günü kutlandı Manisa’da Dünya Sağlık Günü kutlandı

 Demirci 75. Yıl Alime Paşa Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri“  Eğitimde Dijital Dönüşüm “ konulu proje kapsamında 7 günlük Avusturya gezisine gidecek.
 75. Yıl Alime Paşa Ortaokulu öğretmenlerinden Sema Aktaş, Elif Gönbe, Zeliha Ersöz ve Ayten Çatkın Çoban ve öğrenciler tarafından yazılan “ Eğitimde Dijital Dönüşüm“ konulu Erasmus Akreditasyon projesi kapsamında 5 öğrenci ve 2 öğretmen Avusturya’nın Viyana kentine gidecekler. Öğrencileri 14 – 20 Ekim tarihleri arasında Avusturya’nın Viyana kentinde proje kapsamında arasında eğitimde kullanılan yapay zeka örnekleri ve dijital araçlar temalı işbaşı gözlem hareketliliğine katılacak.

Demircili Öğrenciler (1)
“Eğitim kenti Demirci’nin öğrencileri bir çok alanda başarıya imza atıyor”
Projeye katılan öğretmen, öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Çetinkaya ve Okul Müdürü Güngör Vurucu ile birlikte Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara’yı ziyaret etti. Öğrencileri ve öğretmenleri hazırladıkları projeden dolayı tebrik ederek Başkan Kara, “Eğitim kenti Demirci’mizin kıymetli öğrencileri her alanda başarılara imza atarak bizleri gururlandırıyorlar. 75. Yıl Alime Paşa Ortaokulu öğretmenlerimizin, öğrencilerimiz ile hazırladıkları bu proje evlatlarımızın eğitim hayatında hiç şüphesiz büyük katkı sunacaktır. Kendilerine hayırlı yolculuklar diliyor, başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ