Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı haberler dolaşıma sokulmaktadır. Bu çerçevede vatandaşlarımızdan istirham ediyorum; lütfen bizden duymadığınız hiçbir habere itibar etmeyiniz" dedi.ANKARA (İGFA) -  Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kredi kartlarına yönelik dolaşıma sokulan haberlere ilişkin atıfta bulundu.

YKS sonuçları için tarih belli oldu: En geç 22 Temmuz’da açıklanacak YKS sonuçları için tarih belli oldu: En geç 22 Temmuz’da açıklanacak

Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı haberlerin dolaşıma sokulduğunu ifade eden Bakan Şimşek, "Orta Vadeli Programımızda uygulayacağımız politikaları net bir şekilde ortaya koyduk. Kurala dayalı ve öngörülebilir politikalarımız  seçim sonrası dönemde de aynen devam edecektir.  Bu çerçevede vatandaşlarımızdan istirham ediyorum; lütfen bizden duymadığınız hiçbir habere itibar etmeyiniz." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/memetsimsek/status/1762362308183867876

 

Kaynak: igf