Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Stadyumu’nda düzenlenen mezuniyet törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı. Törende İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı ve Sahil Güvenlik Komutanı Koramiral Ahmet Kendir de konuşma yaptı.

Manisa’daki şüpheli ölümde yeni süreç: 2 polis için yargılama başladı
Manisa’daki şüpheli ölümde yeni süreç: 2 polis için yargılama başladı
İçeriği Görüntüle

Dönem birincisi subay ve astsubayların yaş kütüklerine yıldız ve plaket çakmasının sonrasında diplomaları takdim edildi. Dönem birincileri ve uluslararası öğrenciler diplomalarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldı.

Bayrak devir teslim töreninin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bayraktarlara diplomalarınım verdi.

Törende Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı ve Jandarma Havacılık Başkanlığı ekipleri dağcılık, paraşüt ve helikopter gösterileri gerçekleştirdi.

Tören geçişinin sonunda Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş dua okudu.

Kaynak: HABER MERKEZİ