Manisalı Ekrem Arslan, 3 yıldır yaşam mücadelesi veriyor! Hayatta kalabilmesi organ nakline bağlı Manisalı Ekrem Arslan, 3 yıldır yaşam mücadelesi veriyor! Hayatta kalabilmesi organ nakline bağlı

Protokol kapsamında, öğrenciler uygulamalı eğitimlerini Kula Belediyesi tarafından tahsis edilen Zeynep Onbaşı ve Ali Kutlu'ya ait tarihi evlerde gerçekleştirecekler.

Öğrenciler Uygulama Eğitimlerini Tarihi Kula Evleri'nde Alacak 4

Tarihi yapıları restore edilecek

Bu işbirliği ile Tarihi Kula Evleri, öğrencilere teorik bilgilerinin yanı sıra pratik deneyim kazandırmak amacıyla eğitim alanı olarak kullanılacak. Öğrenciler, tarihi yapıları restore ederek, mesleklerinde uygulamalı deneyim kazanacaklar.

Öğrenciler Uygulama Eğitimlerini Tarihi Kula Evleri'nde Alacak 3

Kula Meslek Yüksekokulu yönetimi, Kula Belediyesi’nin bu önemli desteğine teşekkür etmek amacıyla Kula Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz’e bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete, CBÜ Kula MYO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yavuz Çamlı, MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gizem Özer Baş, MYO Sekreteri Hasan Ali Şahin, Mimari Restorasyon Programı Öğretim Görevlisi İpek Demir ve Kula Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Koray Dinçer katıldı.

Öğrenciler Uygulama Eğitimlerini Tarihi Kula Evleri'nde Alacak 2

Kula MYO yönetimi, tarihi yapıların restorasyonunda öğrencilere katkı sunan bu projeden ötürü Kula Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz'e teşekkürlerini iletti. Bu işbirliği, genç restorasyoncuların eğitimine büyük katkı sağlayacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ