Şehzadeler Belediye Başkanı Hakan Şimşek, Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği tarafından merhume Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın anısına düzenlenen lokma hayrına katıldı. Duygu dolu programda birlik ve vefa mesajları ön plana çıktı.

G9 L J2R2 Xs A A Odyx

Anma Programına Yoğun Katılım

Lokma hayrına dernek yöneticileri, şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda merhume Başkan Gülşah Durbay için dualar okunurken, katılımcılar hep birlikte hayır ikramına eşlik etti.

Manisa’da korkunç iddia: Kanalizasyonda bebek aranıyor
Manisa’da korkunç iddia: Kanalizasyonda bebek aranıyor
İçeriği Görüntüle

G9 L J2R3 W A A Ag0 Rm

Başkan Şimşek’ten Yakın İlgi

Etkinlik boyunca vatandaşlarla sohbet eden Başkan Hakan Şimşek, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenerek onların görüş ve taleplerini dinledi. Şimşek, Gülşah Durbay’ın kentte bıraktığı izlerin unutulmayacağını ifade etti.

G9 L J2Rm Xw A Alz M

“Hatırası Daima Yaşayacak”

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda, merhume Başkan Gülşah Durbay’ın rahmet ve saygıyla anıldığı belirtilerek, onun Şehzadeler’e hizmet anlayışının her zaman yaşatılacağı vurgulandı.

Anma etkinliği, yapılan duaların ardından sona erdi.

G9 L J2Rn W8 A Ahpf L

Kaynak: HABER MERKEZİ