Başkan Zeyrek’in seçim vaatlerinden biri olan Kent Lokantası Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde hizmete açılmaya hazırlanıyor. CHP’li belediyeler tarafından vatandaşların bu zorlu ekonomik dönemde daha uygun fiyata ve daha sağlıklı yemek yeme imkanı sunan Kent Lokantaları Manisa’da hizmete başlıyor. Şehzadeler’de ilk şubesini yarın açacak olan Kent Lokantasının ilk menüsü ise belli oldu.  Vatandaşlar tarafından merakla beklenen ve öğrenci dostu lokantalarının ilk menüsünde yarın, Güveç, pilav, cacık ve tatlı olacak.

Kent Lokantası (1) 

Zeyrek’ten yemeğe davet 

Başkan Ferdi Zeyrek, bir duyuru yaparak tüm vatandaşları yemeğe davet etti. Başkan Zeyrek, yemeklerin uygun fiyatlı ve sağlıklı olduğuna vurgu yaparak;
Uygun fiyatlı, sağlıklı, lezzetli yemekler ve gıdalar sizleri bekliyor! Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, halkımızın hizmetine sunacağımız, şehrimizin ilk Kent Lokantası ve Halk Mandırası'nın 8 Ekim Salı günü saat 14.00'te Şehzadeler İlçesi Nişancıpaşa Mahallesi 1203 Sokak no 8/A adresinde yapılacak açılış törenine katılımınızdan onur duyarım.” ifadelerini kullandı.

Diyarbakır’da vahşet eşini öldürüp intihar etti Diyarbakır’da vahşet eşini öldürüp intihar etti

Kent Lokantası (3) Kopya

Kaynak: manisameydangazetesi.com.tr