"Vatandaşlarımızın konforu için çalışıyoruz"
Başkan Kara, yama çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Bu çalışmalar, Demirci Belediyesi’ne ait olmamasına rağmen vatandaşlarımızın daha konforlu bir ulaşım sağlaması için harekete geçtik. Yolların durumu ortada, vatandaşlarımız haklı. Manisa Büyükşehir Belediyemize, 460 ton asfaltın hammaddesi olan bitümü hibe ettik. Bunun 150 tonluk kısmını teslim ettik, geri kalan 310 tonu da belirlenen takvim çerçevesinde teslim edeceğiz. 2024 yılı içinde 250 tonunu, 2026 yılında ise kalan 60 tonunu teslim etmeyi taahhüt ettik." dedi.
"Takipçisi olacağız"
Alt yapı çalışmaları hakkında da bilgi veren Kara, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve İller Bankası arasındaki protokol gereği altyapıyı bozan kurumun üstyapıyı da düzeltmekle yükümlü olduğunu hatırlattı. Buna rağmen, vatandaşların mağdur olmaması adına Demirci Belediyesi olarak bitüm hibesi yapma kararı aldıklarını belirten Kara, "Manisa Büyükşehir Belediyesi, Mayıs ayı içerisinde asfalt çalışmalarını tamamlayacağını taahhüt etti. Biz de bu sürecin takipçisi olacağız ve gerekli çalışmaların zamanında tamamlanmasını sağlayacağız." ifadelerini kullandı.
"Sözümüzün arkasındayız"
Başkan Kara, Demirci Belediyesi olarak verdikleri tüm sözlerin takipçisi olduklarını belirterek, "Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Demirci Belediyesi, halkının refahı için ne gerekiyorsa yapmaya devam edecektir." dedi.