Ramazan Ayında Dayanışma ve Paylaşım Sürüyor

Ramazan’ın ortalarına gelinirken, Manisa’nın 26 farklı noktasında iftar sofraları kurulmaya devam ediyor. 100 binden fazla kişiye sıcak yemek ikram edilirken, evlerinden çıkamayan vatandaşlar da unutulmadı. Ay boyunca 10 bin kişinin evine sıcak yemek ulaştırılması hedefleniyor.

Gıda kolisi desteğinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinde yer alan ‘e-Belediye’ sistemi üzerinden başvuru yapabiliyor. Yapılan başvurular titizlikle değerlendirilerek yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Büyükşehir’den Ramazan Ayında 5 Bin Aileye Gıda Kolisi Desteği (5)

Başkan Zeyrek: “Ramazan’ın Bereketini Paylaşmayı Sürdüreceğiz”

Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğuna dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “Ramazan, birlik olmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı bir zaman dilimi. Büyükşehir Belediyesi olarak, iftar sofralarımızla, gıda kolisi yardımlarımızla ve sıcak yemek dağıtımlarımızla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Ramazan’ın bereketini hep birlikte paylaşmayı sürdüreceğiz” dedi.

Büyükşehir’den Ramazan Ayında 5 Bin Aileye Gıda Kolisi Desteği (3)

Ekrem İmamoğlu’nun Gözaltına Alınması Siyasi Gündemi Sarstı Ekrem İmamoğlu’nun Gözaltına Alınması Siyasi Gündemi Sarstı

Başkan Zeyrek, sosyal yardımların yalnızca Ramazan ayı ile sınırlı kalmayacağını belirterek, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak bizim önceliğimiz. Manisa’da kimse yalnız kalmayacak, dayanışma ruhu Ramazan’dan sonra da devam edecek” ifadelerini kullandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının sonuna kadar iftar sofralarını ve yardım faaliyetlerini sürdürürken, yıl boyunca da sosyal destek projelerine devam edecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ