Geçtiğimiz haftalarda merhum Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in vefatının ardından başlayan görev devri süreci, Manisa genelinde birçok atamayı beraberinde getirmişti. Akhisar Belediye Başkanlığı’na Ekrem Kayserili’nin getirilmesinin ardından ilk olarak CHP’li Meclis Üyesi Sema Şenyaşa başkan yardımcılığı görevine atanmıştı. Bugün yapılan açıklamayla bu kez Emre Okkalı'nın da aynı göreve getirildiği duyuruldu.
“Sorumluluğumun farkındayım”
Yeni görevine ilişkin açıklamalarda bulunan Okkalı, hem duygusal hem de birleştirici bir mesaj verdi. “Bu sadece bir görev değil, aynı zamanda büyük bir sorumluluktur” diyen Okkalı, şöyle devam etti:
“Öncelikle bölgemizde yaşanan orman yangınından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz. Merhum Ferdi Zeyrek Başkanımızın kaybı hepimizin yüreğinde derin bir iz bıraktı. Sayın Besim Dutlulu ve Sayın Ekrem Kayserili’ye görevlerinde başarılar diliyorum.”
Okkalı, Belediye Başkan Yardımcılığı görevini büyük bir özveriyle yürüteceğini belirterek, “Bu sadece bir görev devri değil, aynı zamanda büyük bir sorumluluk devri. Bu sorumluluğu büyük bir gayretle taşıyacağım” ifadelerini kullandı.
Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili ise atamayla ilgili yaptığı açıklamada, Emre Okkalı’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, “Kendisine güvenimiz tam. Kentimize hayırlı olsun” dedi.