Manevi duyguların yoğun olarak hissedildiği bu özel gecede, vatandaşlar Ramazan ayının huzurunu ve birlikteliğini doyasıya yaşadı. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve eşi Serap Balaban, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte, Manisa Semazenler Derneği’nin sema gösterisi de geceye ayrı bir güzellik kattı. Vatandaşlar, ilahilere eşlik ederek manevi atmosferin tadını çıkardı.
Etkinliğin sonunda, Belediye Başkanı Semih Balaban, Belediye Başkan Yardımcısı Gürtunca ve Manisa Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Dedesi Muhammet Akgül, Prof. Dr. Fatih Koca’ya teşekkür ederek çiçek takdim etti.
100. Yıl Meydanı’nda İftar Programı Düzenlendi
Bu anlamlı gece öncesinde, 100. Yıl Meydanı’nda geniş katılımlı bir iftar programı gerçekleştirildi. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katıldığı programda, vatandaşlar hep birlikte oruçlarını açarak Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşadı.
Vatandaşlar, düzenlenen iftar programı için Belediye Başkanı Semih Balaban’a teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin ön planda olduğu bu tür etkinliklerin devam etmesini diledi. Yunusemre Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca düzenleyeceği etkinlikler ise vatandaşlarla buluşmaya devam edecek.