Edinilen bilgilere göre Azatlı, kısa süre önce hizmete açılan Yunus Park Emekli Kafe’nin açılışında Semih Balaban ile görüşerek yaşadığı sıkıntıyı dile getirdi. Başkan Balaban, talebin ardından ilgili birimlere gerekli talimatı verdi.
Başkan Balaban’ın talimatı doğrultusunda harekete geçen belediye ekipleri, Azatlı’nın evinde kapsamlı temizlik çalışması yaptı. Çalışmaların, ilçede ihtiyaç sahibi, yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik sürdürüldüğü belirtildi.
Yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahsine Metin Azatlı, eşinin parkinson hastası olduğunu, kendisinin de çeşitli sağlık sorunları nedeniyle zorlandığını ifade ederek, “Ev temizliği günlük yaşamımızın en temel ihtiyacı. Başkan ile karşılaştığımda durumumuzu anlattım, Allah razı olsun kırmadı. Derdimizi çözen başkanımız var, mutluyuz” dedi.
Yunusemre Belediyesi’nin sosyal destek çalışmalarının ilçe genelinde aralıksız devam edeceği bildirildi.




