Bursa’da Büyükşehir Başkanlık koşusu Bursa’da Büyükşehir Başkanlık koşusu

Kulüpte yaşanan başkanlık değişimi sonrası, onursal başkan Erhan Yıldız ve yeni başkan Hüseyin Bezci, 2024-2025 sezonunda altyapıda görev alacak antrenörlerle bir araya geldi. Toplantıya altyapı antrenörleri Soner Seçilmiş, Murat Kuşbaz, Hasan Akçay, Yağız Yıldırım, Erdem Denizli, Hasan Kuyar, Berke Kurt, Erkan Hozanlı ve Seda Taştemur katıldı.

Yıldız Spor (1)

Onursal başkan Erhan Yıldız, toplantıda altyapının enerjisinden memnun olduğunu belirterek, "Bu kulübü temsil edecek olmanızdan dolayı mutluyum. Hepiniz değerli isimlersiniz. Soner hocamızın tecrübesiyle altyapıya önemli katkıları olacağını biliyorum. Yıldızspor 45, Manisa’nın önemli değerlerinden biridir ve altyapıdaki çocuklarımızı çok daha iyi yerlere taşımak en büyük hedefimiz olmalıdır" dedi. Ayrıca, başkanlık görevini Hüseyin Bezci'ye devrettiğini ifade eden Yıldız, "Başkanımız Hüseyin Bezci, altyapıya önem verecek ve başarılı bir süreç yönetilecektir" diyerek antrenörlere başarılar diledi.

Hkm

Kulübün yeni başkanı Hüseyin Bezci ise, "Erhan Yıldız'a teşekkür ediyorum. Yıldızspor 45, altyapısıyla şu anda en çok takip edilen kulüpler arasında yer alıyor. Altyapımızda yer alan çocuklarımızı bilinçli antrenörlere emanet etmek istedik ve bu süreci hep beraber yürüteceğiz. Altyapılarda doğru yapılanma her zaman başarı getirir ve bu yıl birçok genç yetenek ön plana çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ