Geçtiğimiz sezon Polatlı 1926 Spor Kulübü ile şampiyonluk yaşayan kanat oyuncusu Ömer Buğdaycı, Yıldızspor 45 FK ile sözleşme imzaladı. İmza törenine Kulüp Başkanı Hüseyin Bezci ve Sportif Direktör Bülent Gökkaya katıldı.

M S Y 5983

Şampiyon oyuncu Yıldızspor’da

27 yaşındaki tecrübeli futbolcu, kariyerinde 1. Lig’de 16, 2. Lig’de 31, ve 3. Lig’de 61 maçta forma giymiş, toplamda 293 müsabakada görev alarak 42 gol kaydetmişti. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Polatlı 1926 Spor’da başarılı bir performans sergileyen Ömer, yeniden Yıldızspor 45 FK’ya katıldığı için mutluluğunu dile getirdi. "Manisa benim yuvam. Daha önce de bu kulübün formasını giydim, bu nedenle bir tereddütüm olmadı. Hedefimiz Yıldızspor’u Bölgesel Amatör Lig’e yükseltmek olacak," dedi.

M S Y 5996

Bursaspor'un Ergene maçının hakemi belli oldu Bursaspor'un Ergene maçının hakemi belli oldu

Kulüp Başkanı Hüseyin Bezci’den Açıklama

Yıldızspor 45 FK Başkanı Hüseyin Bezci: “Onursal Başkanımız Erhan Yıldız ve teknik heyetimizin talebi doğrultusunda kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Ömer kardeşimizin kulübümüzü yakından tanıması büyük bir avantaj. Hep birlikte Yıldızspor’u bir üst lige taşımak için mücadele edeceğiz. Hayırlısı olsun.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ