Haziran ayında geçirdiği elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Ferdi Zeyrek adına kurulan vakfa destek kararı, Turgutlu Belediyesi Meclisi’nde geniş bir uzlaşıyla alındı. Başkan Akın, Cumhuriyet Halk Partili meclis üyelerinin tamamının yanı sıra Yeniden Refah Partili meclis üyesi ile AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partili bazı meclis üyelerinin de bağışa destek verdiğini belirtti.

“Çok Özel ve Çok Anlamlı Bir Vakıf”
Ferdi Zeyrek Vakfı’nın taşıdığı manevi değere dikkat çeken Başkan Çetin Akın, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Ferdi Başkanımızın vefatının ardından eşi Nurcan Zeyrek ve kızı Nehir Zeyrek, ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak amacıyla bu vakfı kurdu. Biz de meclis olarak bir farkındalık oluşturmak istedik. Bu vakfı yaşatmalıyız çünkü gerçekten ihtiyaç sahibi ailelere ve öğrencilere destek olmak için kurulmuş, bizim için çok özel ve çok önemli bir vakıf.”

Hayırseverlere Destek Çağrısı
Başkan Akın, eğitim hayatında desteğe ihtiyaç duyan öğrenciler için Ferdi Zeyrek Vakfı’na yapılacak her bağışın büyük anlam taşıdığını vurgulayarak, “Yardımda bulunmak isteyen hemşehrilerimiz vakfa bağışta bulunurlarsa biz de çok mutlu oluruz” dedi.

Bağış Bilgileri Paylaşıldı
İhtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim yaşamına katkı sunmak isteyen vatandaşlar, Ferdi Zeyrek Vakfına aşağıdaki hesap numaraları üzerinden bağışta bulunabiliyor:
TL: TR640001500158007362662152
USD: TR620001500158048025462701
EUR: TR530001500158048025462766
Vakıf çalışmaları ve projeleri hakkında detaylı bilgiye ise www.ferdizeyrekvakfi.org adresinden ulaşılabiliyor.





