Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, ilçe trafik birimleri ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 21-23 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Motosiklet/Motorlu Bisiklet Özel Denetimi” sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı. Denetimler, 29 ekip ve 53 trafik personeli ile 21 asayiş personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İzmir’de haraç çetesine operasyon İzmir’de haraç çetesine operasyon

Trafi̇k Kontrolü (4)

Denetimler kapsamında 2.107 araç ve sürücü kontrol edildi. Kusurlu bulunan 712 araç ve sürücüsüne, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddeleri uyarınca toplam 1.617.201 TL idari para cezası kesildi. Bu cezaların 395’i kask takmama (78/1-B maddesi) nedeniyle, diğer 317’si ise çeşitli kanun ihlallerinden dolayı ceza uygulandı.

Trafi̇k Kontrolü (1)

Denetimlerin sonucunda 61 araç trafikten men edilirken, 1 sürücünün de ehliyetine el konuldu. Manisa valiliği Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini söyledi. Manisa valiliği motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerin trafik güvenliği için aralıksız devam edeceğini belirtti

Trafi̇k Kontrolü (7) Trafi̇k Kontrolü (6)

Kaynak: HABER MERKEZİ