Şehzadeler Belediyesi’nden ‘Çocuklar ile Manisa Tarihine Yolculuk’ projesi Şehzadeler Belediyesi’nden ‘Çocuklar ile Manisa Tarihine Yolculuk’ projesi

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili ile birlikte merkezi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Başkan Dutlulu, yaptığı açıklamada, Kadın ve Aile Danışma Merkezi'nin, kadınlar ve çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşların hizmetine sunulduğunu belirtti. Merkezde bir sosyolog ve bir psikoloğun görev yapacağını ifade eden Dutlulu, "Vatandaşlarımızın kişisel sorunlarına profesyonel destek sağlayacağız. Ayrıca, Sağlıklı Yaşam Merkezi’mizde uzman diyetisyenimiz ile sağlıklı yaşam ve kilo kontrolü konularında destek sunacağız" dedi.

Yeni açılan merkezde ayrıca sosyal yardım başvuruları da alınacak. Dutlulu, “Kethüda, Ulucami, Efendi ve Cumhuriyet Mahalleleri'nden vatandaşlarımız sosyal yardımlaşma başvurularını burada yapabilecek. Akhisar için çalışmaya devam edeceğiz” diyerek, merkezlerin hayırlı olmasını diledi.

Kadınlar ve aileler, danışma hizmetlerine hem merkezde hem de verilen telefon numaraları aracılığıyla ücretsiz olarak ulaşabilecek. Akhisar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini sürdürüyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ