Ziyarette Kaynak’a, MASKİ Projeler Dairesi Başkan Vekili Hami Berk Yakıcı, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Cem Güler ve kurum yetkilileri eşlik etti. Gerçekleştirilen toplantıda devam eden altyapı çalışmaları masaya yatırılırken, yeni projelerin planlaması yapıldı. Ayrıca altyapı hizmetlerinin daha etkin ve sürdürülebilir hale getirilmesi için izlenecek stratejiler ele alındı. Toplantı sonrası ekipler, saha incelemelerinde bulunarak çalışmaları yerinde değerlendirdi.
İstasyon Mahallesi’nde Yağmur Suyu Şebekesi İçin İlk Adım
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Bircan Kaynak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in talimatları doğrultusunda Manisa genelinde dayanıklı ve modern bir altyapı oluşturmak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını vurguladı. Kaynak, “Soma İlçemiz İstasyon Mahallesi’nde yağmur suyu kısmi şebeke projesine başladık. Bu kapsamda Soma Belediye Başkanımız Sercan Okur’la bir araya gelerek hem bu yatırımı hem de Kemal Balıkesir Caddesi başta olmak üzere yol yapım çalışmalarından önce altyapının durumu hakkında istişarelerde bulunduk,” dedi.
İş birliği sayesinde Soma’yı daha yaşanılabilir bir kent haline getirmeyi hedeflediklerini ifade eden Kaynak, görüşmenin oldukça verimli geçtiğini belirtti.