Sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapan Çerçioğlu, parti içinde yaşadıkları sorunların çözümsüz kaldığını ve anti-demokratik uygulamalar nedeniyle artık CHP ile aynı yolda yürüyemeyeceğini belirtti.

Çerçioğlu, “Aydınlılara ve aileme verdiğim dürüstlük, yasalar çerçevesinde hizmet, kamu ahlakından taviz vermeme sözümden geri adım atmadım. Ancak bu prensiplerimle partinin yönetim anlayışı örtüşmüyor. Defalarca çözüm aradık, ama sonuç alamadık. Şahsım ve ailem hedef alındı” dedi.

CHP’de siyaset yapma imkanı kalmadığını vurgulayan Çerçioğlu, “Gördüğüm lüzum üzerine parti üyeliğinden istifa ediyorum. Bundan sonra da aynı şevk ve azimle, hiçbir ayrım yapmadan Aydın halkına hizmet etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

AK Partili Tamer Akkal'dan Gülşah Durbay için taziye mesajı
AK Partili Tamer Akkal'dan Gülşah Durbay için taziye mesajı
İçeriği Görüntüle

Çerçioğlu’nun istifası, bir süredir kamuoyunda konuşulan “AK Parti’ye geçecek” iddialarını da yeniden gündeme taşıdı.

Kaynak: HABER MERKEZİ