Süper Kupa finalinin saati değişti
Süper Kupa finalinin saati değişti
İçeriği Görüntüle

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde, Salihli ilçesinde Ramiz Turan Spor Kompleksi ile Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara, 10 farklı ilden 11 kız ve 11 erkek okul takımı katıldı. Türkiye Şampiyonası’na yükselmek için kıyasıya mücadelenin yaşandığı organizasyonda grup birincileri belirlendi.

Kızlarda grup birincileri

  • A Grubu: İzmir Özel Mavişehir Okyanus Anadolu Lisesi

  • B Grubu: İzmir Özel Rota Anadolu Lisesi

  • C Grubu: Özel İstek Antalya Lara Anadolu Lisesi

Erkeklerde grup birincileri

  • A Grubu: Aydın İncirliova Spor Lisesi

  • B Grubu: İzmir Atatürk Lisesi

  • C Grubu: Denizli Bozkurt Spor Lisesi

Grup birincisi olan okul takımları, Okul Sporları Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara madalya ve katılım belgeleri, Salihli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Oktay Ayaz ile eğitimciler tarafından takdim edildi.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, başarılı olan takımları tebrik ederek Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diledi. Öztürk, Manisa’nın spor organizasyonlarına ev sahipliği konusunda önemli bir noktaya geldiğini belirterek, “Geçtiğimiz yıl okul sporlarında ve diğer branşlarda birçok önemli turnuvaya başarıyla ev sahipliği yaptık. Bakanlığımız tarafından ilimize kazandırılan modern tesisler sayesinde bugün her ilçemizde spor organizasyonları düzenlenebilecek nitelikte tesislere sahibiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ