Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra 8 Eylül’de cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetinde tutuklu olmayan tek ağabey Baran Güran’ın sosyal medya da paylaştıkları akıllarda soru işareti bıraktı.

Whatsapp Image 2024 10 28 At 12.51.02 (1)

3 paylaşım yapıp 45 dakika sonra sildi

Baran Güran sosyal medya hesabı üzerinden tutuklu olarak yargılanan annesi Yüksel Güran, kardeşi Enes Güran ve canice katledilen kardeşi Narin’in fotoğraflarını paylaşarak 45 dakika sonra sildi.

Manisa’da ikinci yüzyılın ilk Cumhuriyet Bayramı heyecanı Manisa’da ikinci yüzyılın ilk Cumhuriyet Bayramı heyecanı

Akıllarda soru işareti kaldı

Baran Güran, Narin’in ölümünden sorumlu olanların tutuklanması için vekaletini Diyarbakır Barosu’na vermiş fakat aradan zaman geçtikten sonra vekaletini geri almıştı. Ağabey Baran Güran’ın bu hareketi insanların akıllarında soru işareti bırakmıştı.

Whatsapp Image 2024 10 28 At 12.51.02 (2)

İlk annesini paylaştı

Sosyal medyada hikâyesinde annesini, kardeşini ve Narini paylaşan Baran, ilk paylaşımında annesini özlediğini belirterek;

"Bırak onlar ne diyorsa söylesinler, canım annem senin evladını kimse yıkamaz, çok özledim. Dünyaya yeniden gelsem yine senin evladın olmak isterdim. Canım annem." ifadelerini kullandı.

“Sana iftira atanlar utansın”

2’nci paylaşımında müebbet hapis istemiyle yargılanan kardeşi Enes Güran’ı paylaşan Baran Güran; "Sana iftira atanlar utansın aslanım. Senin başın hep böyle dik olacak" ifadelerine yer verdi.

Whatsapp Image 2024 10 28 At 12.51.02

En son Narin

Son olarak canice katledilen Narin’i paylaşan ağabey Baran,

"Saçının teline zarar gelse dünyayı yıkacak annesine, abilerine "katil" dediniz. Ben sizleri Allah'a havale ediyorum” şeklinde not yazdı.

Kaynak: manisameydangazetesi.com