Yeni Kışla Hizmete Girdi

Bayburt’ta açılan yeni kışlanın hayırlı olmasını dileyen Bakan Güler, bu modern tesisin komando taburu, topçu taburu ve lojistik destek birimlerinin yanı sıra birçok yeni binaya ev sahipliği yaptığını belirtti. Yeni kışlanın sunduğu ileri teknolojilerle Mehmetçiklerin daha iyi şartlarda görev yapacağını vurguladı.

Türkiye'nin Güvenlik Stratejisi ve Ordunun Rolü

Bakan Güler, küresel jeopolitik gerginliklerin arttığı bir dönemde Türkiye'nin Cumhurbaşkanı liderliğinde etkili ve önleyici politikalar uyguladığını belirtti. Türkiye’nin uluslararası arenada güçlü bir rol üstlendiğini, terörle mücadelenin ise hız kesmeden devam ettiğini ifade etti.

BUSİAD'dan Keles'e nezaket ziyareti BUSİAD'dan Keles'e nezaket ziyareti

Terörle Mücadele Vurgusu

Türk Silahlı Kuvvetlerinin terörle mücadelede büyük başarılar elde ettiğini ve terör örgütlerine karşı operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini belirten Bakan Güler, 17'nci Komando Tugayı'na bağlı birliklerin Fırat Kalkanı Harekâtı’nda gösterdiği kahramanlığa da dikkat çekti.*Güçlü Türkiye Vurgusu

Konuşmasının sonunda "Türkiye Yüzyılı"nın aynı zamanda savunma ve güvenliğin yüzyılı olacağına işaret eden Bakan Güler, daha büyük ve güçlü bir Türkiye için çalışmaların süreceğini ifade etti. Şehit ve gazilere de minnetle değinen Bakan Güler, tüm Mehmetçiklere görevlerinde başarılar diledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ