Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’nde gece saat 01.00 sularında iki grup arasında çıkan tartışma, büyüyerek şiddetli bir kavgaya dönüştü. Edinilen bilgilere göre, sözlü atışmayla başlayan gerginlik, tarafların birbirine sopalarla saldırmasıyla kontrolden çıktı.

Whatsapp Image 2025 06 27 At 10.15.04

Olaya ilk olarak hastane polisi ve güvenlik görevlileri müdahale etti. Kavganın kontrolden çıkmasının ardından olay yerine emniyet güçleri sevk edildi. Güvenlik güçleri, kavgayı kısa sürede kontrol altına alarak tarafları ayırdı. Kavgada bir kişinin burnunun kırıldığı öğrenildi. Bir kişi biber gazından etkilendi.

Manisa’da trafik alarmı: Motosikletlilere ceza yağdı Manisa’da trafik alarmı: Motosikletlilere ceza yağdı

Whatsapp Image 2025 06 27 At 10.15.07

Yaralı kişi hastanede tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri, kavganın neden çıktığını belirlemek ve olaya karışan şahısları tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Hastane çevresinde güvenlik önlemleri de artırıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ