Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Salihli’de çıkan ve Yagbasan ve Karasavcı mahallelerini tehdit eden yangın hakkında açıklamalarda bulundu:

“Maalesef, ilçemiz Yagbasan ve Karasavcı mahallelerimiz arasında devam eden yangın nedeniyle büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Belediye ekiplerimiz, yangının başladığı andan itibaren hızla olay yerine intikal etmiş ve yangın söndürme çalışmalarına destek vermektedir. Tüm imkanlarımızı seferber ederek yangına müdahale etmekte ve sonrasında oluşabilecek tahribatı en aza indirmek için var gücümüzle çalışmaktayız.

Belediyemiz, yangının söndürülmesi ve sonrasındaki hasarların giderilmesi hususunda gereken tüm tedbirleri almış olup, bu süreçte halkımızın yanında olacaktır. Yangından etkilenen vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek ve yaralarını sarmak için her türlü desteği sağlayacağımızı belirtmek isterim.

Yangından etkilenen tüm halkımıza büyük geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede normal yaşantınıza dönmenizi temenni ediyorum. Bu zor günleri dayanışma ve işbirliği içerisinde atlatacağımıza yürekten inanıyorum.” 

Terör örgütü DEAŞ'a 16 ilde operasyon: 45 gözaltı Terör örgütü DEAŞ'a 16 ilde operasyon: 45 gözaltı

Mazlum Nurlu, Salihli Yangın Hakkında Konuştu (3)

Mazlum Nurlu, Salihli Yangın Hakkında Konuştu (4)

Mazlum Nurlu, Salihli Yangın Hakkında Konuştu (2)

Kaynak: HABER MERKEZİ