Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle heyecanla beklenen dizi, 13 Şubat Salı günü ekran yolculuğuna başladı. 

Manisaspor yönetiminden Çağlayan Yıldız’a önemli ziyaret Manisaspor yönetiminden Çağlayan Yıldız’a önemli ziyaret


Senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı; büyük hayallerle tıp okuyan, sonrasında hayatını eşine ve iki çocuğuna adayan Bahar’ın (Demet Evgar) ani bir hastalıkla değişen hayatına ve dönüşümüne odaklanan “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” 13 Şubat Salı günü saat 20.00’de izleyiciyle buluştu.
Oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimlerle göz dolduran Show TV’nin yeni dizisi, “Bahar izleyiciden tam not aldı.

Bahar 4

İzleyici niçin şaşırdı?

Bahar dizisi izleyicilerinin kentli ve okumuş olan bir kadın kendini bu kadar ezdirir mi konusunda ikilemde kaldıklarına dair sosyal medya yorumları bulunuyor.
‘Ağzı var dili yok’ kadın tasvirinin yapıldığı senaryonun bu kadar da olmaz dediğimiz basamakları bulunuyor.
Kayınvalidesinin narsist kişiliği karşılığında ezilen Baharın kocası annesinin sözünü dinleyerek kendi kişiliğini sorgulatmasına neden oluyor. Bu arada roldeki inandırıcılığı nedeni ile daha ilk bölümde seyircinin nefretini kazanan kayınvalide rolünü oynayan Hatice Aslan’ı ayakta alkışlamak gerekiyor. Dizinin kırılma noktasındaki en önemli isim kesinlikle Hatice Aslan oldu.

Bahar 3

Fazla mütevazi olma gerçek sanırlar

Bahar dizisinde başrol oynayan Demet Evgar , senaryodaki rolünün hakkını vermiş olarak görünüyor. Demet Evgar’ı hep güçlü kadın rollerinde görmeye alışan seyirci bu dizideki performansını hayretler içinde izledi.
Demet Evgar’ın girdiği her rolün altından kalkabilmesinin okullu oyuncu olması ile de ilgisi var elbette. Manisalı olan oyuncunun hemşerileri de onun bu role yakıştığını düşünüyor.

B A H A R
Gelecek bölümlerde

Dizinin gelecek bölümlerinde şehirli ve okumuş bir kadın olan Bahar’ın daha normal hayat yaşadığı senaryoda devam etmesi izleyiciyi daha çok mutlu edecek görünüyor.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ