Kadınlar Matinesi’ne, Şehir Merkezi ve Yunusemre İlçesi’nden otobüslerle taşınan kadınlar, çeşitli ikramlarla karşılandı ve gece boyunca müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Etkinliğe, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Özge İldem, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Özge Arslan, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda kadın katıldı. Etkinlikte, yerel sanatçı Sadoşum Sadoş sahne alarak katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Kadınlar Matinesi (1)

Başkan Turgut’tan Manisa Gazeteciler Cemiyetine ziyaret Başkan Turgut’tan Manisa Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Özge İldem, matinenin açılışında geçtiğimiz hafta bir operasyon geçirdiği için katılamayan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın selamlarını ileterek, "Canımız Manisalımız her şeyin en güzeline layık. Bugün de bir aradayız. Manisa Büyükşehir, Şehzadeler ve Yunusemre Belediye Başkanlarımızın selamları var. Gülşah Başkanımız tedavisi nedeniyle aramızda bulunamıyor, sağlıklı ve mutlu günlerde tekrar sizlerle kucaklaşmayı umuyor. Hepinize sevgi ve selamlarını iletti. Herkese iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Kadınlar Matinesi (4)

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Özge Arslan da, etkinliğe katılan tüm kadınlara keyifli bir gece geçirmelerini dileyerek, üç belediye başkanının selamını iletti.

Kadınlar Matinesi’ne katılan kadınlar, müzik eşliğinde dans edip şarkılar söyleyerek unutulmaz bir akşam geçirdi. Etkinlik, kente büyük bir hareketlilik getirdiğini belirten katılımcılar, bu tür organizasyonların sık sık tekrarlanmasını talep etti ve belediye başkanlarına teşekkür etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ