Şehzadeler İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen program, Akpınar Camii’nde öğle namazının ardından gerçekleştirildi. Duaya İlçe Müftüsü İsmail Temur öncülük ederken, cami cemaati, kadınlar ve yaz Kur’an kursu öğrencileri de hazır bulundu. Kuraklık ve yangınlar karşısında manevi dayanışma mesajı veren Müftü Temur, “Devletimiz fiili mücadele veriyor, bizler de manevi yönden destek olmak istiyoruz” dedi.

Temur, dün Sancaklı İğdecik Mahallesi’nde benzer bir program yapıldığını hatırlatarak, yağmur duası etkinliklerinin devam edeceğini belirtti. Bir sonraki programın ise yarın Aşağıçobanisa Mahallesi Şirin Camii’nde yapılacağını duyurdu.

"Rabbimizden rahmet diliyoruz, dualarımız milletimize merhamet ve ikram olarak geri dönsün" diyen Müftü Temur, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.







