Manisa’nın Salihli ilçesinde, 29 Ocak Perşembe günü vatandaşlarla buluşması planlanan “Yapıştırrr Şov” gösterisi ertelendi. Gösteride sahne alması beklenen Ufuk Özkan ve Bülent Çolak’ın programının, Ufuk Özkan’ın sağlık durumu nedeniyle iptal edildiği açıklandı.

Salihli Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirmede, ünlü sanatçı Ufuk Özkan’ın karaciğer rahatsızlığı nedeniyle programa katılamayacağı belirtildi.

Manisa'da Ünlü İsmin Gösterisi Ertelendi: "Sağlığına Kavuştuktan Sonra Onu Yeniden Bekliyoruz"

Salihli Belediyesi'nin açıklaması şöyle:

Sağanak yağışlar Irlamaz Çayı’nı doldurdu
Sağanak yağışlar Irlamaz Çayı’nı doldurdu
İçeriği Görüntüle

"İlçemize gelerek bizlerle buluşması planlanan değerli tiyatro sanatçımız Ufuk Özkan’ın, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle programının iptal edildiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Kendisine içtenlikle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Onu ilçemizde ağırlamak bizler için büyük bir mutluluk olacaktı; ancak bu süreçte en önemli olanın sağlığı olduğunu biliyoruz.

İyi haberlerini almayı ve sağlığına kavuştuktan sonra kendisini yeniden şehrimizde ağırlamayı umut ediyoruz."

Kaynak: HABER MERKEZİ