Türk Diyanet Vakıf-Sen Manisa Şube Başkanı İbrahim Durgut ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette sendikal çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunulurken, çalışma hayatına dair karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan İbrahim Durgut, “Türk Diyanet Vakıf-Sen Manisa Şube Yönetim Kurulu olarak Manisa İl Müftümüz Şükrü Kabukçu Hocamızı makamında ziyaret ettik. Çalışma hayatına dair görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperverliği ve hoş sohbetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz,” ifadelerini kullandı.

Manisa Şehir Kartı ile 10 Bin Öğrenciye 30 Milyon TL’lik Eğitim Desteği
Manisa Şehir Kartı ile 10 Bin Öğrenciye 30 Milyon TL’lik Eğitim Desteği
İçeriği Görüntüle

Manisa İl Müftüsü Şükrü Kabukçu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan İbrahim Durgut ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ