Kur’an-ı Kerim’de “bin aydan daha hayırlı” olduğu bildirilen Kadir Gecesi, 16 Mart 2026 Pazartesi günü ülke genelinde olduğu gibi Manisa’da da ibadet ve dualarla idrak edilecek. Manisa İl Müftülüğü tarafından düzenlenecek programlarla vatandaşlar camilerde bir araya gelecek.

Yunusemre Belediyesi 12 taşınmazı satışa çıkardı
Yunusemre Belediyesi 12 taşınmazı satışa çıkardı
İçeriği Görüntüle

Sultan Camii’nde kadınlara özel program

Sultan Camii’nde kadınlara yönelik özel Kadir Gecesi ihya programı gerçekleştirilecek. Program kapsamında teravih namazı kılınacak, Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunacak, hatim duası yapılacak. Gece programında saat 00.40 ile 01.10 arasında tesbih namazı kılınacak. Saat 01.40’ta ise Sakal-ı Şerif ziyareti gerçekleştirilecek.

Saruhanbey Camii’nde herkese açık program

Yunusemre İlçe Müftülüğü iş birliğiyle Saruhanbey Camii’nde de herkese açık Kadir Gecesi programı düzenlenecek. Akşam namazının ardından başlayacak programda Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar yer alacak. Program kapsamında saat 00.30 ile 01.00 arasında tesbih namazı kılınacak. Saat 01.00 ile 02.30 arasında ise Sakal-ı Şerif ziyareti yapılacak.

Kaynak: manisameydangazetesi.com.tr