Manisa’da 7 Şubat Cuma günüyle başlayan hafta sonunda soğuk hava etkisini sürdürecek. Meteoroloji verilerine göre sıcaklıklar düşük seyredecek, nem oranı yüksek olacak ve rüzgâr zaman zaman şiddetini artıracak.

7 Şubat Cuma: Parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Gün içinde en düşük sıcaklık 1°C, en yüksek sıcaklık 7°C olacak. Nem oranı %55 ile %87 arasında değişirken, rüzgâr 22 km/sa hızla esecek.

Motorine zam kapıda! Tabelalar değişiyor, çarşamba günü litre fiyatı artıyor Motorine zam kapıda! Tabelalar değişiyor, çarşamba günü litre fiyatı artıyor

8 Şubat Cumartesi: Hava yine parçalı bulutlu olacak. En düşük sıcaklık 1°C, en yüksek sıcaklık ise 9°C olarak ölçülecek. Nem oranı %51 ile %92 arasında değişecek. Rüzgârın hızı 18 km/sa seviyelerinde olacak.

9 Şubat Pazar: Bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklık değerleri 1°C ile 8°C arasında değişecek. Nem oranı %55 ile %93 arasında seyredecek. Rüzgârın hızı ise 19 km/sa civarında olacak.

Özellikle sabah ve akşam saatlerinde hissedilen sıcaklık daha da düşebilir. Rüzgârın zaman zaman kuvvetlenmesiyle birlikte soğuk havanın daha etkili olması bekleniyor. Dışarı çıkacak vatandaşların tedbirli olması öneriliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ