Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Bahattin Akyüz, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Destan Bulgay ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyaret sırasında iki kurum arasındaki iş birliğinin önemi vurgulandı.

Başkan Bulgay, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Manisa’nın en önemli meslek odalarından biri olduğunu belirtti. Esnaf ve sanatkarlar için bugüne kadar beraber çalıştıklarını, bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca, Başkan Akyüz’e misafirperverliği için teşekkür etti.

Başkan Bahattin Akyüz ise, Bulgay ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin esnaf ve sanatkarlara sağladığı finansal desteğin önemine dikkat çeken Akyüz, “Esnafımız baş tacımız. Esnaf kefalet olmadan esnaf olmaz, esnaf olmadan da esnaf teşkilatı olmaz. Bu yüzden, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Ziyaretten dolayı teşekkürlerini sunarak, iş birliğinin güçlenerek devam edeceğini belirtti.

Manisa’da pedallar şiddet için çevridir Manisa’da pedallar şiddet için çevridir

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet dilekleriyle sona erdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ