Yunusemre Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla kent genelinde vatandaşların yaşam kalitesini artıracak projelere imza atmaya devam ediyor.
Bu kapsamda hayata geçirilen “Her Kadın Güzeldir” Projesi, kadınların hem moralini yükseltiyor hem de sosyal hayata daha aktif katılımını sağlıyor.

Serap Balaban’dan kadınlara destek
Etkinliğe, Serap Balaban’ın yanı sıra Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezleri Koordinatörü Burçin Umut Doğru ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personeli de katıldı.
Kadınlarla birebir ilgilenen Serap Balaban, “Her kadının kendini özel hissetmeye hakkı var. Bu projeyle kadınların hem yüzünü güldürmek hem de dayanışmayı güçlendirmek istiyoruz.” dedi.

Kadınlardan teşekkür
Proje kapsamında ücretsiz kuaförlük hizmeti alan kadınlar, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’a ve eşi Serap Balaban’a teşekkür etti.
Katılımcılar, bu tür sosyal etkinliklerin mahallelerde daha sık yapılması yönünde taleplerini de iletti.

Yunusemre’de sosyal belediyecilik devam ediyor
Yunusemre Belediyesi, “Her Kadın Güzeldir” projesiyle birlikte farklı mahallelerde kadınlara yönelik destek faaliyetlerini sürdürmeyi planlıyor. Belediye yetkilileri, projenin önümüzdeki haftalarda farklı mahallelerde de hayata geçirileceğini açıkladı.







