Sabah 06.00 - 09.00 saatleri arasında hava bulutlu olacak ve sıcaklık 7°C seviyelerinde seyredecek. Nem oranı %92 civarında olacak. Öğle saatlerine doğru sıcaklık 11°C’ye kadar yükselirken, bulutlu hava devam edecek.

Öğleden sonra 12.00 - 15.00 saatleri arasında sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklık 13°C’ye kadar çıkarken, nem oranı %82 olacak. Yağışlı hava akşam saatlerinde de etkisini sürdürecek. 15.00 - 18.00 saatleri arasında sıcaklık 12°C’ye düşerken, nem oranı %94 seviyesine çıkacak.

Akşam ve gece saatlerinde sağanak yağışın devam etmesi bekleniyor. 18.00 - 21.00 aralığında sıcaklık 11°C, nem oranı %93 olacak. Gece yarısına doğru ise sıcaklık 9°C’ye düşecek ve nem oranı %94 seviyesinde seyredecek.

Şenol Özkaya'dan çiğ süt ve ARİ süt işletmeleri hakkında kritik açıklama
Şenol Özkaya'dan çiğ süt ve ARİ süt işletmeleri hakkında kritik açıklama
İçeriği Görüntüle

Rüzgar gün boyunca hafif esintilerle devam edecek ve maksimum 23 km/s hıza ulaşabilecek. Yağış nedeniyle vatandaşların dikkatli olması ve özellikle akşam saatlerinde tedbirli davranmaları öneriliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ