Yıldızspor 45 Futbol Kulübü U11 Ligi’ni üçüncülük kupasıyla kapatmanın mutluluğunu yaşadı. Sekiz Eylül Stadı’nda Turgutlu Egeli Spor Kulübü’nü 3-2’lik skorla geçen kırmızı-siyahlıların gollerini Kuzey Kuramaz (2) ve Güney Kuramaz kaydetti.

U11 Ligi’nde bu sezon başarılı bir performans sergileyen Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, üçüncülük karşılaşmasında Turgutlu Egeli Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Sekiz Eylül Stadyumu’nda oynanan müsabakada gol düellosu yaşandı. Maçın başında 1-0 geriye düşen Yıldızspor 45 Futbol Kulübü ikinci yarıya fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Takımın önemli gol silahı Kuzey Kuramaz’ın kaydettiği iki golle müsabakada bir anda öne geçmeyi başardı.

Manisa Üçüncüsü Yıldızspor 45 Futbol Kulübü (1)

Kırmızı-siyahlıların öne geçmesi çok uzun sürmedi ve rakibinin kaydettiği gol sonrası maçta skor 2-2 oldu. Karşılaşmanın tamamında etkili olan ve 4 şutu direkten dönen Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’ne galibiyeti getiren golü Güney Kuramaz kaydetti. Bu sonucun ardından Yıldızspor 45 FK, il üçüncüsü oldu. Maçın ardından kupasını alan oyuncular burukta olsa sevinç yaşadı. Teknik heyet ve oyuncular, aileleriyle günü anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmadı.

Prontotour, 'Kadın Hentbol Milli'lerin resmi sponsoru oldu Prontotour, 'Kadın Hentbol Milli'lerin resmi sponsoru oldu

Manisa Üçüncüsü Yıldızspor 45 Futbol Kulübü (4)

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Antrenörü Yağız Yıldırım,

“Gönül isterdi şampiyonluk kupasını kaldıralım. Ancak lige damga vuran takımlardan bir tanesi olduk. Yarı finali penaltılarla kaybettik yoksa şampiyonluğun en büyük adaylarından biriydik. Yinede bu süreçte sonuna kadar mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. Bizlere destek olan ailelerimize teşekkür ediyorum. Yeni sezona da yeni hedeflerle başlayacağız.” dedi.

Manisa Üçüncüsü Yıldızspor 45 Futbol Kulübü (2) 

Kaynak: HABER MERKEZİ