TFF 1. Lig’in 20. hafta mücadelesinde Manisa FK, 19 Mayıs Stadyumu’nda Ümraniyespor’u konuk etti. Karşılaşmayı 1-0 kazanan Manisa temsilcisi, hanesine üç puan daha yazdırarak puanını 26’ya yükseltti.
Karşılaşmaya iki takım da tempolu başladı. İlk yarıda her iki ekip de hücumda etkili olmaya çalışırken, gol sesi çıkmadı. Ümraniyespor’un geliştirdiği ataklarda Manisa FK kalecisi Vedat Karakuş kritik kurtarışlara imza atarak takımını ayakta tuttu. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.
İkinci yarıda oyunun kontrolünü daha fazla eline alan Manisa FK, aradığı golü 62. dakikada buldu. Lindseth’in ara pasında savunma arkasına sarkan Luis Diony, topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Manisa FK, sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla siyah-beyazlı ekip puanını 26’ya yükselterek ligdeki çıkışını sürdürdü.




