Gerçekleşen ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını belirten Yasemin Yıldız, Emniyet Teşkilatının engelli bireylerin yanında olduğunu her fırsatta hissettirdiklerini vurguladı. Başkan Yıldız, "Sayın Emniyet Müdürümüz Fahri Aktaş, eşi Nuray Aktaş hanımefendi ve Şube Müdürlerimizle birlikte bizleri ziyaret ederek büyük bir incelik gösterdiler. Emniyet teşkilatımız bir gün değil, her gün yanımızda. Trafik ekiplerimiz rampalarımızı kapatanlara göz açtırmıyor, ulaşım desteğine anında cevap veriyor,” dedi.
Emniyet birimlerinin engelli bireylerin hayatını kolaylaştıran uygulamalarıyla ilgili övgü dolu sözler söyleyen Başkan Yıldız, “Ulaşamadığımız dağları bize aştırıyorlar. Tekerlekli sandalye ve akülü arabalarımızı ihtiyaç sahiplerine adrese teslim ediyorlar. Allah hepsinden razı olsun,” şeklinde konuştu.
Yıldız, Manisa Emniyet Müdürlüğü’nün sadece güvenlik değil, sosyal dayanışma açısından da örnek bir kurum olduğunu belirterek, tüm teşkilata teşekkürlerini iletti.