Kulalı vatandaşların talep ve beklentilerine ürettiği hızlı çözümlerle başarılı çalışmalar ortaya koyan Kula Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz, tarla ve ova yollarını incelemek için gittiği Pabuçlu mahallesinde traktör kullanarak yerinde keşif yaptı ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

Kula'nın Her Köşesine Kadın Eli Değiyor 4Kula Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz, mahalle ziyaretleri kapsamında Pabuçlu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin taleplerine çözüm üretmek amacıyla yerinde incelemelerde bulunan Gündüz, çiftçilerin tarım arazilerine daha kolay ulaşmalarını sağlamak için genişletme ve bakım çalışmaları yapılması planlanan tarla ve ova yollarını bizzat traktörle keşfetti.

Manisa’da Gıda Skandalı: Dana Etinde Tek Tırnaklı Eti! Manisa’da Gıda Skandalı: Dana Etinde Tek Tırnaklı Eti!

Kula'nın Her Köşesine Kadın Eli Değiyor 2

Ziyarette Kula Belediye Meclis Üyesi Mahmut Çalık, Pabuçlu Muhtarı Hasan Gökoğlan ve mahalle sakinleri de yer aldı. Başkan Vekili Gündüz, yapılan değerlendirmelerin ardından Fen İşleri Müdür V. Mustafa Çakıcı’ya gerekli talimatları vererek, mahalledeki sorunların çözüme kavuşturulmasına hız kazandırdı

Kaynak: HABER MERKEZİ