Ziyarette Büyükşehir ve Şehzadeler Belediyesi Meclis Üyesi Yunus Koca, Şehzadeler Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili Sadık Akçakın ve Belediye Meclis Üyesi Umut Erpolat da yer aldı.
“Verilen sözler tutulmadı, halk yalnız bırakıldı”
Mahallede konuşan İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Gözde Aytaç, seçim döneminde verilen sözlerin yerine getirilmediğini ifade ederek, “Görünen o ki Hacıhalillerli hemşehrilerimiz yalnız bırakılmış. Bizler meclis üyelerimizle birlikte onların sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.
“Çamlık’a çocuk parkı, birkaç çardak, biraz ışık… Bu kadar mı zor?”
Aytaç ve beraberindeki heyet, mahalle sakinlerinin mesire alanı olması için talepte bulunduğu Çamlık mevkiinde de incelemelerde bulundu. Mahalle Muhtarı Şeref Ok’un bir yıldan fazla süredir alanla ilgili çaba sarf ettiğini anlatan Aytaç, “Vatandaşlar kendi imkanlarıyla burayı temizleyip çevirmiş. Belediye ise hâlâ bir adım atmış değil. Çocuk parkı, birkaç çardak ve ışıklandırma için bile ‘bütçemiz yok’ deniliyor. Belediyede bu kadar küçük bir mesire alanına kaynak bulunamıyorsa bu çok düşündürücü” diyerek tepki gösterdi.
“Molozlar çevre kirliliğine neden oluyor”
Mahallenin bir diğer sorununa da değinen Aytaç, rastgele dökülen moloz yığınlarının çevreyi olumsuz etkilediğini belirtti. “Bu yığınlar hem estetik açıdan kötü bir görüntü yaratıyor hem de çevre sağlığını tehdit ediyor. Belediyenin temizlik işleri birimini göreve davet ediyoruz” diye konuştu.
Aytaç son olarak, “İYİ Parti olarak mahallelerimizin sesini mecliste de duyurmaya devam edeceğiz” diyerek ziyaretin takipçisi olacaklarını vurguladı.