Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Başkanı Hüseyin Bezci’den Ziyaretler. Ziyaretlerde, her iki başkana da Yıldızspor formasını hediye eden Başkan Bezci’ye, kulübün Sportif Direktörü Bülent Gökkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yıldız ve Altyapı Sorumlusu Turhan Özkan eşlik etti.

Ziyaraetler (2)

Başkan Durbay, kadınlara verdiği sözü tuttu Başkan Durbay, kadınlara verdiği sözü tuttu

“Desteğiniz Bizim İçin Çok Önemli”

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’a yaptığı ziyarette, Hüseyin Bezci amatör kulüplerin karşılaştığı zorluklara dikkat çekerek, “Bizleri ağırladığınız için teşekkür ederiz. Amatör kulüplerin yaşadığı zorlukları yakından biliyorsunuz. Yıldızspor ailesi olarak, Onursal Başkanımız Erhan Yıldız’ın destekleriyle Manisa’da hem A takım hem de altyapımızla başarılı işler yapmak istiyoruz. Bu süreçte desteğiniz bizler için çok önemli,” dedi.

Başkan Balaban: “Amatör Kulüplere Desteğimiz Sürecek”

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Başkan Hüseyin Bezci’ye yeni görevinde başarılar dileyerek, amatör kulüplere destek vermeye devam edeceklerini belirtti. “Yıldızspor’u yakından takip ediyoruz. Amatör ligde mücadele eden tüm kulüplerimize desteğimiz sürecek. Bu zorlu şartlarda bu işi üstlenmek kolay değil, sizleri tebrik ediyorum. Onursal Başkan Erhan Yıldız bu işe gönül vermiş bir insan. Yeni görevinizde başarılar diliyorum,” diye konuştu. Ziyaretin sonunda Başkan Bezci, Başkan Balaban’a ismi yazılı Yıldızspor formasını hediye etti.

Ziyaraetler (1)

Manisaspor Ziyareti

Yıldızspor Başkanı Hüseyin Bezci, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ile görüşmesinin ardından Manisaspor Başkanı Gencay Esendağ ve yönetim kurulu üyeleriyle Tarık Almış Spor Tesisleri’nde bir araya geldi. Bu sezon aynı ligde mücadele edecek iki takımın yöneticileri, başarı dileklerinde bulundu. Başkan Bezci, “Manisaspor, şehrimizin önemli markalarından biridir. Kısa sürede eski günlerine dönmesini diliyoruz. Biz de Yıldızspor olarak başarı yakalamak için bu yola çıktık. İnşallah her iki kulüp de istediği başarıya ulaşır,” ifadelerini kullandı.

Manisaspor Başkanı Gencay Esendağ da amatör kulüplerle birlik ve beraberlik içinde olacaklarını belirterek, Başkan Bezci’ye teşekkür etti. Başkan Bezci, Esendağ’a da Yıldızspor forması hediye ederek başarılar diledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ