Gördes Belediyesi'nden 5 Eylül Kurtuluş Şenlikleri öncesinde kamuoyuna açıklama geldi. Belediyenin açıklamasında, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi kararı doğrultusunda Gördes Belediyesine sağlanması gereken maddi ve sanatçı desteğine ilişkin tüm girişimlere rağmen resmi bir bilgilendirme yapılmadığı belirtildi.

Bazı konser programları iptal edildi

Yaşanan süreç nedeniyle daha önce planlanan bazı konser programlarının iptal edilmek zorunda kalındığı ifade edilen açıklamada, Gördes Belediyesinin konuya ilişkin girişimlerde bulunduğu ancak resmi bilgilendirme alamadığı kaydedildi.
Belediye, konser programlarının iptal edilmesine rağmen Gördes’in kurtuluş coşkusunun gölgelenmesine izin verilmeyeceğini vurguladı.

“Kurtuluş coşkumuzu hep birlikte yaşayacağız”

Gördes Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Haftanın son iş gününde piyasalar: Altın ve dövizde son durum
Haftanın son iş gününde piyasalar: Altın ve dövizde son durum
İçeriği Görüntüle

"Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi kararı doğrultusunda Gördes Belediyemize sağlanması gereken maddi ve sanatçı desteğine ilişkin tüm girişimlerimize rağmen tarafımıza resmi bir bilgilendirme yapılmamıştır. Bu nedenle daha önce planlanan bazı konser programlarımızı iptal etmek durumunda kaldık. Ancak hiçbir engel, Gördes’imizin kurtuluş coşkusunu yaşamamıza engel değildir. 5 Eylül’ü belediyemizin kendi imkânları, yerel sanatçılarımız ve hemşehrilerimizin katılımıyla yine büyük bir coşkuyla kutlayacağız. Gördes Belediyesi halkının daima yanındadır."

Kaynak: www.manisameydangazetesi.com.tr