Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve ekibinin Manisa’da yürüttükleri özverili çalışmalar için takdirlerini sundu. Güvenlik alanında gösterdikleri başarı ve emeklerinden dolayı Aktaş ve ekibine teşekkür eden Eker, iş birliğinin önemine vurgu yaptı. İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, adli makamlarla koordinasyon içinde çalışmanın Manisa’da asayiş ve huzurun sağlanmasında büyük rol oynadığını ifade etti.

Ali Erbaş’tan Türkiye’ye Dua Çağrısı: “Camilerde Eller Semaya Kalkacak” Ali Erbaş’tan Türkiye’ye Dua Çağrısı: “Camilerde Eller Semaya Kalkacak”

Whatsapp Image 2024 11 08 At 17.36.29

Ziyaret, Manisa’da güvenlik ve adalet alanında yürütülen çalışmaların pekiştirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. Başsavcı Eker ve Müdür Aktaş arasındaki samimi sohbet, Manisa’nın güvenliği için ortak projelere kapı araladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ