Programda konuşan İl Emniyet Müdürü Aktaş, her çocuğun sevgiyle büyümeyi hak ettiğini belirterek, “Koruyucu ailelerimiz sadece birer bireye değil, toplumun geleceğine sahip çıkıyor. Sizlerin gönlünüzü açmanız, birçok çocuğun hayatını değiştirdi. Hepinize minnettarız” dedi.

Whatsapp Image 2025 06 30 At 14.20.15

Manisa’da Birlik Günü, hayat kurtaran bağışla taçlandı Manisa’da Birlik Günü, hayat kurtaran bağışla taçlandı

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri ise koruyucu ailelik sisteminin hem çocukların hem toplumun geleceği açısından taşıdığı önemi vurguladı. Daha fazla ailenin bu sistem hakkında bilgi sahibi olması ve katılım göstermesi gerektiğine dikkat çekildi.

Whatsapp Image 2025 06 30 At 14.20.15 (1)

Etkinlik, sohbetlerin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi. Program, duygu dolu anlara sahne olurken, koruyucu ailelere verilen değer bir kez daha gözler önüne serildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ