Kampa, 1 çocuk endokrinoloji uzmanı, 3 çocuk diyabet hemşiresi, 2 yetişkin diyabet hemşiresi ve 1 diyabet teknolojileri ile aktivite destek gönüllüsü katıldı. Katılımcılara medikal ekip tarafından karbonhidrat sayımı, sporda diyabet yönetimi ve genel diyabet uygulamaları konularında eğitimler verildi.

Diyabetli Gençler, Başkan Vekili Gündüz'le Bir Araya Geldi 4

4 kamp lideri ve 1 program sorumlusunun öncülüğünde düzenlenen etkinlikler arasında okçuluk, sokak oyunları, ebru sanatı, akıl ve zekâ oyunları, matrak, doğa yürüyüşleri ve el sanatları yer aldı. Diyabetli gençler ve aile büyükleri, unutulmaz bir kamp deneyimi yaşadı.

Diyabetli Gençler, Başkan Vekili Gündüz'le Bir Araya Geldi 3

Kula Belediye Başkan Vekili Semra Gündüz, kampı ziyaret ederek diyabetli gençler ve aile büyükleri ile bir araya geldi. Gündüz, Kula'da bu tür sosyal etkinlikleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti ve Kula Belediyesi olarak toplumsal yarar sağlayan aktivitelere her zaman destek vereceklerini ifade etti. Ziyarette, kamp sorumluları ve görevlilerle bir araya gelen Başkan Vekili Gündüz, Çocuk Endokrinolojisi ve Diyabet Derneği Üyesi Prof. Dr. İlknur Aslanoğlu, Diyabet Hemşiresi Esin Eldem ve Uşak Diyabetliler Derneği Başkanı Sercan Bozer’e teşekkür etti.

Dünyada ilk 10’ da olmamıza son bir basamak Dünyada ilk 10’ da olmamıza son bir basamak

Diyabetli Gençler, Başkan Vekili Gündüz'le Bir Araya Geldi 1

Kaynak: HABER MERKEZİ