Skandal görüntüler! Ünlü doktor ağızları açık bıraktı
Skandal görüntüler! Ünlü doktor ağızları açık bıraktı
İçeriği Görüntüle

23 Temmuz’da öğlen saatlerinde Manisa’nın Demirci ilçesine bağlı Öksüzlü Mahallesi’nde yangın meydana geldi. Trafonun patlaması sonucu tarım arazisinde başlayan yangın, rüzgârın da etkisi ile kısa sürede büyüdü.

6-2

Demirci Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı 4 arazöz, 2 su tankeri, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ait 2 itfaiye ve 1 su tankeri, Demirci Belediyesi’ne ait 2 su tankeri ile karadan, 2 Amfibiyen uçak ve 2 helikopter ile de havadan söndürme çalışması gerçekleştirildi.

2-71-10

Rüzgârında yer yer etkili olduğu yangında, söndürme çalışmalarına mahalleliler de su tankerleri ile müdahalede bulundu. 4 saate varan yoğun çalışma ve müdahaleler sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

4-5

Yangında 4 hektar ormanlık, 1 hektarda tarım arazisi kül oldu. Toplamda 5 hektarlık alanın zarar gördüğü yangında Demirci Kaymakamı Fatih Bayram ve Belediye Başkanı Erkan Kara da yangın bölgesine gelerek söndürme çalışmalarında yer aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ