Meclis’te saat 14.00’te gerçekleşen görüşmede, DEM Parti İmralı heyetinde Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Asrın Hukuk Bürosu üyesi Faik Özgür Erol yer aldı.

AK Parti heyetini ise AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler karşıladı.

Rus İHA’sını baltayla düşürdü, “Korkudan yanaşamadım”
Rus İHA’sını baltayla düşürdü, “Korkudan yanaşamadım”
İçeriği Görüntüle

Siyasi temaslar sürüyor

DEM Parti İmralı heyeti, ziyaret trafiği kapsamında daha önce Devlet Bahçeli ile Meclis’te bir görüşme gerçekleştirmiş, ayrıca Ali Babacan ile de bir araya gelmişti.

Gündem de yol haritası ve yasal düzenlemeler yer aldı

AK Parti ile yapılan görüşmede, hazırlanan raporlar, sürece ilişkin yasal düzenlemeler ve izlenecek yol haritası üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi. Görüşmenin, devam eden süreç kapsamında atılabilecek adımların değerlendirilmesi açısından önem taşıdığı belirtildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ