“201 bin konutun anahtarını teslim ettik”

Depremlerin açtığı yaraları hızla sardıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugüne kadar 201 bin konutun hak sahiplerine teslim edildiğini söyledi. Erdoğan, yıl sonuna kadar bu sayıya 252 bin ilave konut ve işyerinin ekleneceğini ve toplamda 453 bin bağımsız birimin teslim edilmesinin hedeflendiğini vurguladı.

“Şehirleri daha güçlü hale getirinceye kadar mola vermeyeceğiz”

Sağlık Bakanlığı’ndan 18 Bin Kişilik Yeni Alım Müjdesi! İkinci Personel Alımı Eylülde Başlıyor Sağlık Bakanlığı’ndan 18 Bin Kişilik Yeni Alım Müjdesi! İkinci Personel Alımı Eylülde Başlıyor

Kentsel dönüşümün Türkiye için bir “hayat memat meselesi” olduğunu belirten Erdoğan, “Eskisinden daha güçlü, daha modern ve depreme dirençli hale getirinceye kadar şehirlerimizi mola vermeden ihya ve inşa edeceğiz” dedi.

“Kimsenin kaprisiyle vakit kaybedemeyiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm konusunda ortaya konan itirazlara da sert tepki gösterdi. “Bu meselede artık kimsenin kaprisleriyle vakit kaybedemeyiz,” diyen Erdoğan, hızlı ve kararlı adımlar atılması gerektiğini vurguladı.

“Depreme hazırlık milli meseledir”

Kentsel dönüşümle ilgili her türlü süreci siyasi istismar malzemesi yapan kesimlerin ülkeye zarar verdiğini dile getiren Erdoğan, depreme hazırlığın milli bir mesele olduğunu belirterek, “Her meseleyi istismar malzemesi yaparak ülkemize büyük kötülük yapıyorlar,” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ